Η ΕΤΑΙΡΙΑ


Η GRoup 'Y' γεννήθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη από άτομα με παράδοση πλέον των 30 ετών στον χώρο της παροχής υπηρεσιών σε επιστημονικούς τομείς, που οραματίστηκαν την επέκταση των δραστηριοτήτων τους, μέσα από μία νέα εταιρία, επανδρωμένη με υψηλού επιπέδου επιστημονικά στελέχη, με γνώση των σύγχρονων απαιτήσεων / αναγκών και πλαισιωμένη από επίλεκτους συνεργάτες.

Η GRoup 'Y' είναι πρώτη σε εφαρμογές Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στη Βόρεια Ελλάδα, και αναπτύσσεται ραγδαία. Πελάτες της είναι βιομηχανίες, εμπορικές εταιρίες, εταιρίες παροχής υπηρεσιών, τουριστικές επιχειρήσεις, δημόσια εργαστήρια, τοπική αυτοδιοίκηση κλπ.

Η φιλοσοφία της για αέναη βελτίωση, την οδηγεί στην εφαρμογή υψηλών προδιαγραφών στην παροχή υπηρεσιών από έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό. Τόσο οι διευθυντές της όσο και οι σύμβουλοι της είναι ανωτάτης πανεπιστημιακής μόρφωσης και εργάζονται ανά ομάδες υπό την επίβλεψη των πρώτων.

Η εμπειρία και η ευελιξία των συμβούλων της είναι στοιχεία για την αποτελεσματική επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πελατών της, η οποία επιτυγχάνεται μέσω των συχνών επιτόπιων επισκέψεων στους χώρους των πελατών.

Εάν πιστεύετε ότι είστε έτοιμοι για να οργανωθείτε με βάση τα διεθνή πρότυπα για να αντιμετωπίσετε τόσο τον ευρωπαϊκό όσο και τον διεθνή εισβάλλοντα ανταγωνισμό και να βελτιώσετε τη θέση σας στην αγορά, τότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.